Το 2016 θα είναι και το έτος στο οποίο ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα βάλει τέλος την καριέρα του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όμως φαίνεται ότι δεν είναι υπέρ της άποψης αυτής.

Έτσι μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη και την πρόκριση του τριφυλλιού έκανε μια ευχή για το νέο έτος... Να μην σταματήσει την καριέρα του ο αρχηγός της ομάδας.

«Συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση στον τελικό. Εύχομαι σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα να έχει ένα 2016 γεμάτο υγεία και στον Παναθηναϊκό ένα 2016 γεμάτο επιτυχίες και να μην κρεμάσει τη φανέλα του ο Δημήτρης Διαμαντίδης», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»