Ο Άρης γύρισε σελίδα και μπήκε επίσημα σε μια νέα εποχή, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ στον 24χρονο επιχειρηματία Ρίτσαρντ Σιάο.

Ο νεαρός επενδυτής είναι πλέον το νέο «αφεντικό» των «κιτρίνων», σηματοδοτώντας μια φάση ανανέωσης και φιλοδοξίας για τον ιστορικό σύλλογο.

Ο Σιάο δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και έκανε ένα σχετικό ποστάρισμα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να το ανεβάζει στο προφίλ του σαν insta story.

Το συνόδευσε, μάλιστα, με το τραγούδι του Wiz Khalifa «Black & Yellow», το οποίο σημαίνει μαύρο και κίτρινο σε απλή μετάφραση. Όπως τα χρώματα του Άρη δηλαδή.

Άλλωστε τους δύο ενώνει στενή σχέση και ο Γιάννης έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εμπλοκή του Σιάο στους «κίτρινους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης