Στα πολλά αβίαστη λάθη της ομάδας του, αλλά και τα χαμένα ριμπάουντ στάθηκε ο τεχνικός του Προμηθέα Πατρών, Μάκης Γιατράς, που χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ΑΕΚ και τόνισε πως οι παίκτες δεν έκαναν τίποτα από αυτά που είχαν σχεδιαστεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Γιατράς στη συνέντευξη Τύπου:

- Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και την εμφάνισή της. Εμείς βρισκόμασταν σε άλλο γήπεδο. Πληρώσαμε τα πολλά λάθη μας και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια, είναι μια σειρά παιχνιδιών και δεν παίζει ρόλο η διαφορά. Το ίδιο ισχύει για εμάς. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε την Τετάρτη και να έρθουμε την Παρασκευή εδώ για να παλέψουμε, αν και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις την ΑΕΚ στο γήπεδό της».

- Για το αν έπαιξε ρόλο η απειρία της ομάδας του: «Μπορούμε να βρούμε πολλές δικαιολογίες για την ήττα. Έχουμε φτάσει και παίζουμε τον Ιούνιο. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Είμαστε μια άπειρη ομάδα, με εμένα πρώτο. Η ΑΕΚ έπαιξε εξαιρετικά. Εμείς δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Κέρδισε δίκαια η ΑΕΚ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.