Η ήττα της Καβάλας από τον Κολοσσό Ρόδου δεν έφερε και την… καταστροφή του κόσμου, σύμφωνα με τον Στηβ Γιατζόγλου, ο οποίος τόνισε πως θα παλέψει όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες παραμονής, αφού πρώτα πιει ένα ποτήρι ουίσκι το βράδυ του Σαββάτου (19/12)!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στηβ Γιατζόγλου:

«Με την αλλαγή ζώνης πάθαμε πραγματικά μπλακ άουτ. Οι περιφερειακοί μας σουτέρ δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν. Όσον αφορά στους Αμερικανούς παίκτες, ζήσαμε το ίδιο έργο όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Κεμπ, ο Τζόουνς και ο Ράσελ μαζί έβαλαν 13 πόντους και από την άλλη μεριά ο Κολοσσός από τους τρεις Αμερικανούς του πήρε 45 πόντους. Νομίζω ότι είναι φως φανάρι ότι έχουμε πρόβλημα. Ήμασταν άτυχοι κατ’ αρχάς, γιατί βρέθηκε σε εκπληκτική ημέρα στην περιφέρεια η Ρόδος και πέτυχε 15 στα 33 τρίποντα, είναι ημέρα που θα τη ζήλευε επαγγελματική ομάδα. Η ζωή συνεχίζεται, θα πάμε να πιούμε κάνα ουίσκι το βράδυ, θα σκεφτούμε το αύριο και πάει λέγοντας. Συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις απογοητεύονται οι παίκτες, οι παράγοντες, ο μόνος που δεν απογοητεύομαι είμαι εγώ! Λοιπόν, εγώ θα παλέψω μέχρι και μαθηματικά να είμαστε υποβιβασμένοι».

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, από τη μεριά του, είπε: «Δίκαια η νίκη του Κολοσσού, το ανέλυσαν οι προηγούμενοι, να πω και εγώ ότι κολλήσαμε με τη ζώνη και από το 47-40 έγινε το 64-47, μου είπαν 24-0 σερί. Ξέραμε πόσο καλή είναι η Ρόδος και ξέραμε πως οι περισσότεροι είναι πολλοί καλοί σουτέρ. Δεν τα καταφέραμε να τους περιορίσουμε. Άλλαξαν την άμυνα κι εκεί τέλειωσαν όλα για εμάς. Είναι δύσκολη η κατάσταση για την ομάδα, τι να λέμε, αύριο θα πρέπει να είμαστε εδώ να παλέψουμε και θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον κόσμο που έμεινε και μας χειροκρότησε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»