Ο Στιβ Γιατζόγλου προσπαθεί μέσα από το χιούμορ να αποτυπώσει τη δύσκολη θέση της Καβάλας και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος σαν προπονητής. Απέδωσε την ήττα από την Κηφισιά στο τέλος στην έλλειψη βάθους, ενώ πρόσφερε μια ακόμη επική ατάκα μιλώντας για το επερχόμενο ματς με τον Άρη.

«Δεν έχασα λόγω Κηφισιάς, έχασα επειδή παίξαμε 40 λεπτά! Το βάθος της αντίπαλης ομάδας υπερίσχυσε στο τέλος και δεν είχαμε δυνάμεις. Με δέκα παίκτες μπορούμε να παίξουμε με το ζόρι ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Αυτό είναι το δεύτερο και το Σάββατο έχουμε κι άλλο. Αυτό είναι ο χειρότερος εφιάλτης. Για το Σάββατο θέλουμε να ανασυγκροτηθούμε να παίξουμε με τον Άρη που έχει 38 ψηλούς και εγώ έχω 1,5! Τι να λέμε τώρα!», ανέφερε ο Γιατζόγλου στην κάμερα της NOVA.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»