Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση στη Λεωφόρο και ήρθε 1-1 με τον ΠΑΟΚ, ένα σκορ το οποίο ωστόσο δεν έφτανε για το «τριφύλλι» (3-1 συνολικό σκορ) που αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας Νovibet.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε μετά το ματς και ανέφερε ότι η ομάδα του πίστευε ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή μέχρι και την φάση του πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δεν είχα αμφιβολία πως θα κάνουμε προσπάθεια. Ήταν ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο, μέχρι το πέναλτι ήμασταν στο ματς. Πολύ νωρίς δεχτήκαμε κάρτες, είχαμε απουσίες στην άμυνα και δεν καταφέραμε να έχουμε την ένταση που θέλαμε.

Σε αυτά τα παιχνίδια μία φάση κρίνει το αποτέλεσμα όταν χάνεις με 2-0, έτσι έγινε και σήμερα. Ο Μαντσίνι είναι έτοιμος, αντίθετα ο Λάζλο θέλει λίγο χρόνο αλλά θα βοηθήσουν και οι δύο».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!