Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να χτίσει πάνω στην εμφάνιση μέχρι το 60ο λεπτό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Νικολογιάννη…

Την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού ανέλυσε τα δεδομένα για το τριφύλλι μετά και το χθεσινό ματς και επεσήμανε ότι σίγουρα ο Παναθηναϊκός βγαίνει πληγωμένος από τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο υποστήριξε ότι στο χθεσινό ματς οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξαν θέληση και αντίδραση, και τόνισε την ανάγκη να χτίσουν πάνω στην χθεσινή παρουσία, ειδικά μέχρι και το 60ο λεπτό.

Ανέφερε ότι οι πράσινοι εάν έχουν εμφάνιση αντίστοιχη με το διάστημα του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μέχρι και το 60ο λεπτό τότε δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει στο πρωτάθλημα έχοντας απέναντί του τις λεγόμενες «μικρομεσαίες» ομάδες.

Υποστήριξε ότι υπάρχουν και κέρδη από την χθεσινή αναμέτρηση και εστίασε στους Πούχατς και Βαγιαννίδη.

Σχετικά με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε ότι θα έχει ενδιαφέρον θα δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς για την 11άδα, όπως το πώς και τον τρόπο που θα χρησιμοποιηθεί ο Μαντσίνι, εάν θα διατηρηθεί η τριάδα στη μεσαία γραμμή με τους Ρουμπεν, Τσοκάι και Τσέριν αλλά και οι Πούχατς, Βαγιαννίδης στα άκρα της άμυνας.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x