Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Ηρακλής Ψαχνών προτίθεται να πέσει αμαχητί.

Όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Εύβοιας, Θωμάς Γράφας, για αυτούς θα είναι γιορτή, αλλά θα διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο απέναντι στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε στον Βασίλη Σαμπράκο:

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με απουσίες:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να αντιμετωπίζει με ευκολία σε σχέση με άλλες τις απουσίες, όποτε δεν αλλάζουν πολλά».

Για το πώς θα προσεγγίσουν τον αγώνα:
«Είναι ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Για μας είναι μια γιορτή από την οποία θα πάρουμε εμπειρίες. Όποιες ελπίδες έχουμε πάντως θα τις διεκδικήσουμε και στα δύο παιχνίδια. Εάν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, θα έχουμε πρόβλημα. Θα είμαστε 100% προσεκτικοί ώστε να πάρουμε ό,τι καλύτερο από αυτό το ματς».

Για το πρωτάθλημα της Football League:
«Είναι δύσκολο πρωτάθλημα που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και για τα πλέι οφ αλλά και τον υποβιβασμό. Έχει μια ιδιομορφία με τους ομίλους και τα πλέιο οφ, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αφού αυτή είναι η απόφαση της διοργανώτριας αρχής. Υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, εμείς, ο Παναιγιάλειος. Στον άλλο όμιλο η Νίκη Βόλου, αλλά είναι νωρίς για εικασίες. Ας περιμένουνε να δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Εμείς κάνουμε προσπάθεια να βγάλουμε και δικά μας παιδιά και παράλληλα στοχεύουμε να βγούμε στα πλέι οφ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική - ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μαζί στην κορυφή