Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του με την Εφές για τα playoffs της Ευρωλίγκας, με σειρά να είναι πλέον στο 1-1, πριν οι «πράσινοι» ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Ομέρ Γιούρτσεβεν μίλησε για την ευκαιρία που έδωσαν εκείνος και οι συμπαίκτες του στους αντιπάλους τους για να πάρουν τη νίκη, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός πάει στην Τουρκία με στόχο να πάρει τις δύο νίκες που θα του δώσουν και την πρόκριση!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σέντερ του Παναθηναϊκού:

«Ήμασταν 12 πόντους μπροστά και παίζαμε πολύ καλή άμυνα. Στα τελευταία λεπτά όμως τους δώσαμε την ευκαιρία να μπουν στο παιχνίδι, ενώ στην επίθεση χάσαμε τον ρυθμό μας.

Στα 30 λεπτά κάναμε σπουδαία δουλειά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο αφήσαμε τον Λάρκιν, τον Μπράιαντ και τον Ντόζιερ να βρουν ρυθμό στα σουτ τους. Αυτά πρέπει να σταματήσουμε και πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στα επόμενα παιχνίδια.

Μας βοηθάει να πηγαίνουν δύο παίκτες πάνω στον Ναν, διαβάζει καλά το παιχνίδι, τραβάει παίκτες και μπορούμε να παίξουμε πιο ελεύθερα. Ο Χουάντσο, ο Τζέριαν έβαλαν κάποια σουτ από τέτοιες περιπτώσεις σήμερα.

Θα είναι δύσκολο στην έδρα τους. Πρέπει να πάμε να πάρουμε δύο νίκες, αυτή θα είναι η αποστολή μας. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Να μην επαναλάβουμε τα λάθη μας και αν μπορούμε να τους περιορίσουμε στους 60-65 πόντους»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!