Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς τόνισε πως είχε την προσωπικότητα για να εκτελέσει το νικητήριο πέναλτι με τον τρόπο που το έκανε κι έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ επί του Ατρομήτου, θεωρεί πως στο τέλος θα έπρεπε να είχαν χάσει βαθμούς κι είναι τυχεροί που δεν συνέβη αυτό, θεωρεί πως δεν θα πρέπει να είναι χαρούμενοι για το φινάλε της αναμέτρησης και πως ο Ατρόμητος έχει ποιοτικούς παίκτες.

Αναλυτικά: «Θεωρώ πως σε αυτές τις στιγμές πρέπει να δείξεις προσωπικότητα. Για αυτό εκτέλεσα έτσι. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να έχουμε τελειώσει το ματς νωρίτερα. Ανέβηκε ο αντίπαλος και μας τιμώρησε. Σταθήκαμε τυχεροί στο τέλος. Πρέπει να τα τελειώνουμε το ματς νωρίτερα αυτά τα ματς.

Μας δυσκόλεψε πέρυσι ο Ατρόμητος. Στην αρχή δεν είχαν τόσες ελπίδες, αλλά, έτσι όπως παίξαμε, τους δώσαμε ελπίδες. Δεν πρέπει να είμαστε χαρούμενοι έτσι όπως τελείωσε το ματς, με αυτή την αγωνιώδη νίκη.

Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Είχαμε την κατοχή, αλλά με το 1-0 μπορεί οποιοσδήποτε να σου κάνει ζημιά. Είναι λογικό, ο αντίπαλος έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ομάδες σαν την ΑΕΚ δεν πρέπει να δίνουν χώρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ

TAGS: A.E.K.