Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε στις πολύ σημαντικές και κομβικές απουσίες των Λουσέ και Πέλκα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα, αναλύοντας τις σκέψεις του Αλέσιο Λίσι για την στελέχωση της ενδεκάδας.
Ξεκαθάρισε πως μέσα στην εβδομάδα δοκίμασε ασκήσεις με δύο φορ, ωστόσο, αυτό το σενάριο μένει εκτός «κάδρου», με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει με το 4-3-3 όπως και κόντρα στον Ηρακλή, με τη διαφορά ότι ο Ούγκρεσιτς - που ξεκίνησε και με τον Γηραιό βασικός - θα έχει διαφορετικές οδηγίες και έναν ρόλο πιο κοντά σε εκείνο του «10αριού».
Τέλος, αναφέρθηκε στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Μιχαηλίδη, με τις δύο πλευρές να μένουν ικανοποιημένες με το νέο deal, ενώ, τόνισε πως μέσα στον μήνα περιμένουμε εξελίξεις και με την ανανέωση του Ζίβκοβιτς.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






