Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως έπαιξαν καλά στο πρώτο δεκάλεπτο και πως πρέπει να κοιτάξουν τα επόμενα ματς, όπως με Φενέρμπαχτσε και ΑΕΚ. Τόνισε πως δεν περίμενε τόσο εύκολη επικράτηση, πως βελτιώνονται από προπόνηση σε προπόνηση και πως χρειάζεται καλή εμφάνιση για να νικήσουν την ερχόμενη Τετάρτη μια ποιοτική ομάδα, όπως αυτή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά: «Είναι ωραίο, αυτός ο τύπος αγώνων μας αρέσουν. Να κερδίζουμε τίτλους, να ευχαριστούμε τον κόσμο μας, που σήμερα ήρθε εδώ, παρά τις διακοπές, να μας στηρίξει. Σήμερα, παίξαμε πολύ καλά στο τρίτο δεκάλεπτο και πήραμε τη νίκη, προχωράμε κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι μας.

Δεν περιμέναμε εύκολο το παιχνίδι, ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή. Άξιζε το σεβασμό μας. Έδειξε και απέναντι στον Ολυμπιακό πως είναι καλή ομάδα, αλλά και σήμερα. Αλλά, στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε για να πάρουμε τη νίκη.

Προοδεύουμε μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση και αγώνα με τον αγώνα. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι όσο καλός θες να είσαι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε για να καταφέρουμε να γίνουμε όσο το δυνατό καλύτεροι και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ζω για τέτοια παιχνίδια, θέλουμε να πάμε στην Κωνσταντινούπολη και να είμαστε πολύ καλοί για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Παίζουμε στην Ευρωλίγκα, στο πιο υψηλό επίπεδο, με ομάδες που έχουν ποιοτικούς παίκτες, ποιοτικό ρόστερ και για να είσαι ο καλύτερος θα πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»