Με τον Συντονιστή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κ. Γιάννη Παπαγεωργίου, και την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, κα Κυριακή Γιαννακίδου, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, κ. Κωνσταντίνος Σιάχος, συνοδευόμενος από τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Στέφανο Φασιά, στο πλαίσιο του οργανωτικού σχεδιασμού και των θεσμικών διεργασιών ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γκόλμπολ Ανδρών Β’ Κατηγορίας.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου, με συνδιοργανωτές την Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Π.Ε. Θεσσαλονίκης, τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης και τη Δ.Ε.Θ.- HELEXPO.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η κοινή βούληση όλων για την υποστήριξη μιας τόσο μεγάλης εμβέλειας και διεθνούς κύρους διοργάνωσης, 19 χρόνια μετά την τελευταία μεγάλη διεθνή διοργάνωση του παρα αθλητισμού που φιλοξένησε η χώρα μας. Πρόκειται για μια αθλητική συνάντηση που θα επανατοποθετήσει την Ελλάδα στο διεθνή χάρτη των μεγάλων διοργανώσεων και αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στοίχημα της διοίκησης της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, ενώ παράλληλα ενισχύει τον ρόλο της Θεσσαλονίκης ως κόμβου κορυφαίων αθλητικών γεγονότων.

Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κωνσταντίνος Σιάχος ανέφερε:
«Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια διοργάνωση με βαθύ κοινωνικό και αθλητικό αποτύπωμα. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκόλμπολ Ανδρών αποτελεί για εμάς μια μεγάλη πρόκληση και θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις σε συνεργασία με όλους τους φορείς για μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Οι αληθινοί επαγγελματίες μίλησαν και δεν είναι ποδοσφαιριστές»: Οργή των Ιταλών πρωταθλητών για τις δηλώσεις Γκραβίνα!

Όγδοη θέση για τον Κουκουσέλη-Φούσκη στο ελεύθερο σόλο

Συνελήφθη και φυλακίστηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ο Τάιγκερ Γουντς

Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Φλόριντα ο Τάιγκερ Γουντς

Ιστιοπλοΐα: Η ελληνική αποστολή για Μαγιόρκα

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής πινγκ πονγκ ανδρών στο στάδιο 1 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Στο νούμερο 12 ο Μουχθής στο World Para Ranking, στο 21 ο Χατζηκυριάκος

Μοιράστηκαν 80 εκατ. ευρώ σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό από το στοίχημα-Η κατανομή ανά σπορ

Έκλεισαν με το απόλυτο την κανονική διάρκεια της Α1 πινγκ πονγκ Ολυμπιακός στους άνδρες και Παναθηναϊκός στις γυναίκες

Φινάλε στην κανονική διάρκεια της Α1 πινγκ πονγκ με Παναθηναϊκό–Ολυμπιακό στους άνδρες και Παναθηναϊκό-ΑΕΚ στις γυναίκες