Στην Ελλάδα παραμένει ο Τζακ Γκρίλις, συνεχίζοντας τις διακοπές του, αλλά και τις προπονήσεις, αφού δεν έχει σταματήσει να γυμνάζεται, προκειμένου να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν.

Σήμερα, μάλιστα, γυμνάστηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη! Προφανώς ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι ήρθε σε συνεννόηση με τους «ερυθρόλευκους» και εκείνοι, φυσικά, αφού υπάρχει και διήμερο ρεπό για τους Πειραιώτες, δεν αρνήθηκαν να ανοίξουν για χάρη του τις πύλες του αθλητικού τους κέντρου.

Ο Γκρίλις συνοδεύονταν από τον προσωπικό του γυμναστή και έμεινε ενθουσιασμένος, ενώ τον βοήθησε και ο γυμναστής αποκατάστασης του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Λιούγκος. Θυμίζουμε, ο Άγγλος ήταν τις τελευταίες μέρες στη Σαντορίνη και έκανε και εκεί προπονήσεις, στο γήπεδο του Πανθηραϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι οι εγκαταστάσεις στου Ρέντη θεωρούνται ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο, για παράδειγμα, ότι ο Βατσλίκ είχε δηλώσει πως είναι πολύ καλύτερες από εκείνες της Σεβίλλης, από την οποία απέκτησε πέρυσι ο Ολυμπιακός τον Τσέχο γκολκίπερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Μπαίνει ο Μάης και ο Ολυμπιακός είναι ζωντανός και στους δύο μεγάλους στόχους του»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός έχασε το πρωτάθλημα απο δικά του λάθη - Ορατός ο κίνδυνος να γίνει καταστροφική η χρονιά»

Αποθέωση για το γκολ του Πινέδα στο Μεξικό: «Δεν είναι ο Μαραντόνα, δεν είναι ο Μέσι…»

Ανανέωσε με Λιάβα έως το 2026 ο Παναιτωλικός

Sabah: «Ετοιμάζει πρόταση για τον Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός»

Οπαδοί της ΑΕΚ για υποστήριξη και στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Σαββόπουλος: «Φορμάρεται στο κατάλληλο σημείο ο Άρης - Έχει βρει το κουμπί του Παναθηναϊκού»

Σταματέλος: «Μπήκε στο… αεροπλάνο μετά το 3-0 ο Ολυμπιακός, αλλά είναι λογικό»

Αθανασίου: «Ο Τερίμ δεν βελτίωσε τον Παναθηναϊκό - Καταστροφική η απώλεια και του Κυπέλλου, πρέπει να γίνει αυτοκριτική»

Τσορμπατζόγλου: «Χθες αποδείχθηκε ότι δεν έχει… σβήσει ο ΠΑΟΚ»