Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Μην βάζουμε το χέρι στη φωτιά ότι θα φύγει ο Κούτρης»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Την άποψη ότι μπορεί να σημειωθούν εξελίξεις και να υπάρξει κάποια έκπληξη με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αντί με τον Λεονάρνμτο Κούτρη στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Σκάρπα και θα το πω ξανά, δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν την προσπάθεια να τον πάρουν από τώρα. Θα ήθελαν… αύριο τον παίκτη στην ομάδα, αλλά η Παλμέιρας δεν δείχνει να υποχωρεί στη στάση της και οι Πειραιώτες λένε πως κοιτάζουν και αλλού, ενώ παράλληλα φέρονται έτοιμοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για την πρόωρη μεταγραφή του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Υπάρχει στασιμότητα στα υπόλοιπα μεταγραφικά. Μην βάζουμε το χέρι στη φωτιά ότι θα φύγει ο Κούτρης, αφού δεν αποκλείεται να σκάσει πρώτα και για τον Ρέαμπτσιουκ. Ακούγονται πολλά. Ακούγονται ονόματα από Ρωσία και Ουκρανία, όπου κοιτάζουν οι άνθρωποι της ομάδας και υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Οι ίδιοι οι παίκτες το σκέφτονται και ψάχνουν να φύγουν λόγω της κατάστασης», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x