Ανυπόμονος να αρχίσει η σεζόν και να αγωνιστεί δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη δήλωσε ο Έρικ Γκριν, κατά την άφιξή του στην Αθήνα λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι με πτήση από την Ουάσιγκτον μέσω Παρισιού. «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν. Είναι απίστευτο και εύχομαι να έχω μια καλή αρχή. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι φίλαθλοι της ομάδας. Αγαπώ τα πάντα που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Χάντερ και ο Ντιλέινι μου είπαν πάρα πολύ καλά λόγια», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ.

Αναφερόμενος στο θα πετύχει ξανά 28 πόντους, όπως είχε κάνει κόντρα στον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Σιένα στο ΣΕΦ το 2013, επεσήμανε: «Σίγουρα. Το ελπίζω, όμως το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα». Παράλληλα, μίλησε για την επικείμενη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστούμε. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε πάρα πολύ καλά. Είμαι ενθουσιασμένος».

Τέλος μιλώντας για την υπόσχεση που μπορεί να δώσει στον κόσμο: «Θα προσπαθήσω να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»