Η Γουάντα Νάρα ήταν άκρως αποκαλυπτική για τη σχέση της με τον Μάουρο Ικάρντι μιλώντας στην εκπομπή της αδερφής της, Ζαΐρα, στην τηλεόραση της Αργεντινής. Η σύντροφος και ατζέντης του φορ της Γαλατάσαραϊ έδωσε πικάντικες λεπτομέρειες τόσο για το πώς άρχισε η σχέση τους, όταν η ίδια ακόμη έμενε μαζί με τον... άλλοτε συμπαίκτη και φίλου του επιθετικού, Μάξι Λόπες, αλλά και για την ερωτική τους ζωή.

«Ο Μάουρο κι εγώ ήμασταν φίλοι. Δεν νομίζω ότι το είπα ποτέ. Είχα μαλώσει με τον Μάξι Λόπεζ, χωρίσαμε, μέναμε στο ίδιο σπίτι, αλλά κοιμόμασταν σε διαφορετικά δωμάτια. Η πρώτη νύχτα μαζί του ήταν στο διαμέρισμα του. Από αυτό το στρώμα πρέπει να είχαν περάσει 200 γυναίκες, αλλά μετά από εμένα καταστράφηκε ολοκληρωτικά. Θυμάμαι τον πόνο που ένιωσα την επόμενη μέρα, γιατί δεν είχα συνηθίσει να δίνω ό,τι μπορώ. Έπαιρνα ιβουπροφαίνη κάθε τέσσερις ώρες Νομίζω ότι αν δεν είχε λειτουργήσει εκείνη η νύχτα, δεν θα είχαν συμβεί όλα όσα συνέβησαν μεταξύ μας», ανέφερε η Γουάντα Νάρα.

Παράλληλα, μίλησε για το πώς «έδεσε» τον Ικάρντι κοντά της. «Είχε τέσσερα κινητά με τηλέφωνα γυναικών. Τα χώριζε ανά ηπείρους. Ήταν τρελό. Πέταξα τα κινητά σε νερό και δεν τα βρήκε ποτέ. Επίσης, πήγα σε ένα μαγαζί της Disney και του αγόρασα έναν τεράστιο αρκούδο, τον οποίο γέμισα με το άρωμά μου», είπε η Γουάντα Νάρα, που απέκτησε δύο παιδιά με τον Ικάρντι, πέρα από τα τρία που είχε από τον Μάξι Λόπες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Rod Stewart: Μέσα στην έπαυλη των 74 εκατομμυρίων που προσπάθησε 2 χρόνια να πουλήσει και τελικά κράτησε

Βαλαβάνη: Το TikTok όλο νόημα μετά τα γέλια του Βασάλου. Τυχαίο;

Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της ξεκίνησε ήδη την επανάσταση της κι εκείνη αναρωτιέται αν στην εφηβεία πρέπει να αλλάξει χώρα

Γιακουμάτος: Προσπαθούσε να εξηγήσει στον γιο του γιατί χώρισε με τη μαμά του και η κουβέντα πήρε απρόσμενη τροπή

Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Ο έρωτας με τον Γιώργο Δερβίση είχε... προϊστορία και μάλιστα τριών γενεών

Ποιες ημερομηνίες θα είναι ανάδρομος ο Ερμής το 2027 και ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο;

Χριστίνα Μπόμπα: «Έμπαινα στο σπίτι και αντί να αγκαλιάσω την οικογένειά μου, έβγαζα το κινητό»

Jim Curtis: Ο Έλληνας σύντροφος της Jennifer Aniston έρχεται στην Αθήνα για έναν ξεχωριστό λόγο

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Χλιδή στο Four Seasons στο Σαρμ Ελ Σέιχ και βραδινή έξοδος σαν σκηνή από παραμύθι

Ελένη Βουλγαράκη: Δεν πιστεύει στον ανάδρομο Ερμή, αλλά το αυτοκίνητό της είχε άλλη άποψη!