Gossip

«Αναρωτιέμαι γιατί χτυπούν συνέχεια οι παίκτες μου»: Viral η… πορνοστάρ που έγινε φυσιοθεραπεύτρια στο Football Manager!

Μερικά... ιντριγκαδόρικα screenshots που εμπλέκουν μία πορνοστάρ, τη Μίλαν και το Football Manager κάνουν τον γύρο των social media.

Οι λάτρεις του Football Manager γνωρίζουν ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι και databases προκειμένου να παίξει κανείς με δεδομένα άλλων εποχών.

Έτσι έπραξε και ένας χρήστης των social media ονόματι Μάθιου Μπράιαν, ο οποίος σύμφωνα με τα screenshots που δημοσίευσε, παίζει με τη Μίλαν των αρχών του 2000 – έχοντας παίκτες όπως ο Ριβάλντο, ο Κακά, ο Μπάτζο, ο Σερτζίνιο και ο Κολοτσίνι.

Μόνο που φυσιοθεραπεύτρια της ομάδας είναι μία... πορνοστάρ! «Οι παίκτες μου τραυματίζονται συνέχεια, αναρωτιέμαι γιατι», η λεζάντα του, με τη χυμώδη Βαλεντίνα Νάπι να διακρίνεται με σέξι περιβολή στην αναφορά τραυματισμών των «ροσονέρι»!

Άπαντες αναρωτήθηκαν τι ακριβώς συμβαίνει, εάν πρόκειται για κάποιο Photoshop ή μία... πικάντικη database, με τον ίδιο να αναφέρει πως πρόκειται για το δεύτερο...











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x