Σε μια προσωρινή αλλαγή προχώρησε ο Ολυμπιακός για το ρόστερ του στην Α1. Ο νεοαποκτηθείς Χακίμ Γουόρικ πήρε τη θέση του τραυματία Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να επανέλθει την άλλη εβδομάδα κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως ο «Λότζο» δεν θα ξαναπαίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες δικαιούνται ακόμα μια αλλαγή και η οποία θα γίνει μόλις ο Βέλγος φόργουορντ επανέλθει στην δράση. Αυτό που μένει να φανεί είναι το πότε θα συμβεί αυτό και ποιος θα «κοπεί» τότε για να «επιστρέψει» ο διεθνής άσος.

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ΑΕΚ (ενώ ακολουθούν κι άλλα δύσκολα παιχνίδια εντός συνόρων), σε μια αναμέτρηση που πιθανώς κρίνει εν πολλοίς και την πρωτιά στην κανονική διάρκεια. Εξ' ου και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήθελε να έχει τους όλους τους ετοιμοπόλεμους (τον Γουόρικ εν προκειμένω) στη διάθεσή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»