Με εξαίρεση τον Κώστα Παναγιωτούδη, ο οποίος είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ, στη Βέροια υπάρχουν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν «ασπρόμαυρο» παρελθόν.

Ο λόγος για τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς, τον Σωτήρη Μπαλάφα και τον Γιώργο Γεωργιάδη, οι οποίοι μάλιστα την περασμένη Πέμπτη είχαν βρεθεί στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα για το Europa League.

Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, αναμένεται να αγωνιστούν στο σημερινό ματς της Τούμπας, καθώς ο Σέρβος φορ έμεινε εκτός αποστολής. Πρόκειται για τρεις φίλους – αντιπάλους που θα τύχουν ιδιαίτερη υποδοχής από τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΜΜΕ Ολλανδίας: «Προθεσμία ως σήμερα η ΑΕΚ σε Κόστιτς-Αισιοδοξεί η Αϊντχόφεν»

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.