Η ΑΕΚ πήρε βαθμό στο «Κλ.Βικελίδης», αλλά δεν ήταν αρκετός για να προκαλέσει τη διόρθωση που επιθυμούσε στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Το 1-1 της «Ένωσης» με τον Άρη αφήνει την ομάδα του Νίκολιτς στην 3η θέση, με τον Ολυμπιακό να έχει βρεθεί πρώτος μετά το δικό του 2-0 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση έπειτα από άνετο πέρασμα από το Αγρίνιο (3-0) τον Παναιτωλικό.

Ο εντυπωσιακός Λεβαδειακός μετά τη δική του τριάρα (3-1) κόντρα στον Βόλο είναι στην 4άδα, την οποία πλησίασε ο Παναθηναϊκός με το 3-0 επί του ουραγού Πανσερραϊκού στο ΟΑΚΑ.

Σόου με καρέ τερμάτων από τον Νους για τον ΟΦΗ (4-0 τον Asteras AKTOR), ισόπαλες (1-1) οι Κηφισιά και ΑΕΛ Novibet από το Σάββατο.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Σάββατο 10 Ιανουαρίου

Κηφισιά-ΑΕΛ Novibet 1-1
Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-2
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3

Κυριακή 11 Ιανουαρίου

Λεβαδειακός-Βόλος 3-1
ΟΦΗ-Asteras AKTOR 4-0
Άρης-ΑΕΚ 1-1
Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-0

Η βαθμολογία μετά το φινάλε της 16ης αγωνιστικής:



Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 17 Ιανουαρίου

15:30 Πανσερραϊκός-Κηφισιά

Κυριακή 18 Ιανουαρίου

17:00 ΑΕΛ Novibet-Άρης
19:00 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ
21:00 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου

18:00 Παναιτωλικός-Λεβαδειακός
20:00 Βόλος-Ατρόμητος

*Το Asteras AKTOR-Ολυμπιακός, που ήταν προγραμματισμένο για τις 17 Ιανουαρίου, αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος των «ερυθρόλευκων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube