Το κεντρικό πρόσωπο στο φιλικό της ΑΕΚ απέναντι στην Ομόνοια στο «Ολυμπιακό Στάδιο» είναι αναμφισβήτητα ο Τόνι Σαβέβσκι.

Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης η «Ένωση» τίμησε δια χειρός Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Σκοπιανό (νυν προπονητή του κυπριακού συλλόγου) για την τεράστια και χρόνια παρουσία του στο σύλλογο.

Μάλιστα, εκτός από την επίσημη ΑΕΚ και η «Original 21» βράβευσε τον Σαβέβσκι. Μετά το τέλος της βράβευσής του, μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις στα δύσκολα. Πάντα κάτι καινούργιο όταν υπάρχει, υπάρχει αισιοδοξία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

TAGS: A.E.K.