Ο Ρομπέρτο στις δηλώσεις του δεν χαρακτήρισε την χθεσινή του εμφάνιση απέναντι στην Μπενφίκα ως μια απάντηση – ρεβάνς για τα όσα έχουν ειπωθεί ή έχουν γραφεί από τους Πορτογάλους.

Ωστόσο, αυτό το έκανε ο πορτογαλικός Τύπος ο οποίος ξεκάθαρα έκανε λόγο για εκδίκηση του ισπανού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικότατος ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της “A BOLA” η οποία αναφέρει:

«Εκδίκηση», με φωτογραφία του Ρομπέρτο να τον έχει πάρει αγκαλιά ο Μίτσελ και προσθέτει…

«Η Μπενφίκα έχασε ένα παιχνίδι αλλά κέρδισε μια ομάδα. Ο τερματοφύλακας έκανε την εμφάνισή της ζωής του και είπε «όχι» σε επτά γκολ. Η ήττα δεν αφήνει πολλές πιθανότητες για την πρόκριση», αναφέρει σε άλλα σημεία της η πορτογαλική εφημερίδα.



Αντίστοιχοι είναι και οι τίτλοι των άλλων εφημερίδων.

Η “O’ Jogo” αναφέρει: «Ο Ρομπέρτο γελάει τελευταίος», και συνεχίζει: «Ο Ισπανός θυμήθηκε να αμυνθεί σε όλα».



Η Record –με τη σειρά της- αναφέρει ότι ο Ρομπέρτο «έβγαλε» επτά φάσεις για γκολ, με χαρακτηριστική φωτογραφία στην οποία στο σώμα του ισπανού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού έχει «μαρκάρει» τα σημεία με τα οποία έκανε τις αποκρούσεις…



Στο ίδιο μήκος κύματος και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα…

Η Record ανέφερε: «O Ρομπέρτο έκανε το ματς της ζωής του και πήρε εκδίκηση», ενώ η A Bola έγραφε πως ο «Ρομπέρτο πήρε το όνειρο της Μπενφίκα».

Από τις μη πορτογαλικές ιστοσελίδες η Marca έπλεκε το εγκώμιο του Μανωλά και του Ρομπέρτο. «Έφεραν τον Ολυμπιακό κοντά στην πρόκριση», έγραφε στη συνέχεια. Η UEFA… «Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε καθώς ο Ρομπέρτο κράτησε την Μπενφίκα μακρυά», και τέλος η γαλλική “L Equipe”… «έχοντας έναν εξαιρετικό Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός νίκησε τον άμεσο ανταγωνιστή του για την πρόκριση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube