Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η έκπληξη που ετοιμάζει ο Μίτσελ είναι ο Βρουσάι, θα ξεκινήσει ως εξτρέμ. Από τις πρώτες προπονήσεις του άρεσε ο συγκεκριμένος παίκτης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας, όπως είχε προϊδεάσει τους ακροατές από την Παρασκευή το βράδυ.

«Να έχουμε στο μυαλό μας, ότι ο Ισπανός προπονητής γενικά θέλει να έχει Έλληνες παίκτες. Αν θυμηθείτε τον Ολυμπιακό επί εποχής του, η μισή ενδεκάδα ήταν έλληνες. Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Σάμαρης, Μήτρογλου», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ανέλυσε το σκεπτικό του Μίτσελ και την ευκαιρία που έχει μπροστά του ο Μάριος Βρουσάι: «Έχει το σκεπτικό πως ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν γίνεται να μην έχει πολλούς έλληνες παίκτες και τώρα βρήκε άλλη μία λύση του Βρουσάι, ο οποίος του άρεσε στις προπονήσεις. Είναι μία ευκαιρία και για τον Μάριο. Βέβαια έχει καιρό να παίξει, που δεν είναι ασήμαντο, αφού δεν τον έβαζε καθόλου ο Κορμπεράν ενώ ο Μαρτίνς είχε τσαντιστεί μαζί του που δεν ήθελε να παίζει μπακ και συνήθως τον είχε στην απέξω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube