Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ο Ατρόμητος ξέρει να βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι απόπειρα επαναφοράς δεδομένων για να δουν την ομάδα που θέλουν στον Ολυμπιακό. Με νέο προπονητή και κάποια στιγμή η δουλειά που έγινε το καλοκαίρι, εκτιμάται πως θα αποδώσει καρπούς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στον Ολυμπιακό έλεγαν πως θα νιώσουν καλύτερα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, από Οκτώβριο θα είναι πιο ελαφριά. Θα το δούμε αυτό αν θα ξεκινήσει από σήμερα, από τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Μπορεί να είναι λάθος η στιγμή, αφού έπρεπε αυτό να συμβεί στα ευρωπαϊκά ματς», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, στάθηκε στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν εκείνη την ώρα στο φαληρικό γήπεδο: «Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα δεν είναι κατάλληλη από την άποψη των καιρικών συνθηκών, παρότι είναι μία καλή ώρα για να έρθουν οι γονείς με τα παιδιά τους».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν θα πάει σε πολλές αλλαγές ο Μίτσελ, από την άποψη πως κάποια έκπληξη στις δοκιμές που έκανε δεν έδειξε ο Ισπανός προπονητής. Έχει δουλέψει στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ έχει δουλέψει και την ψυχολογία των παικτών μέσα από τις προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει τρεις γκέλες μέσα σε πέντε αγώνες. Στον Ολυμπιακό θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να φτάσουν στη νίκη. Ο Ατρόμητος ξέρει πώς να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό και μέσα στο Καραϊσκάκη. Να έχουμε στο μυαλό μας πως την Πέμπτη υπάρχει και ευρωπαϊκό ματς, και δεν υπάρχει η πολυτέλεια ροτέισον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x