Μια πολύ δυνατή ενδεκάδα, παρά τις πολλές απουσίες διεθνών παικτών, παρατάσσει ο Ματίας Αλμέιδα για την ΑΕΚ στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα 70 χρόνια της κυπριακής ομάδας (19:00).

Ο Στάνκοβιτς θα είναι στο τέρμα, με τους Σιντιμπέ και Χατζισαφί στο δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ στόπερ θα είναι οι Μουκουντί και Μήτογλου. Στο κέντρο θα βρίσκονται Γιόνσον και Λιούμπισιτς, με τον Φερνάντες δεξιά και τον Πισάρο αριστερά, ενώ ο Αραούχο θα κινείται πίσω από τον Φαν Βέερτ.

Στον πάγκο είναι οι Γκίνης, Θεοχάρης, Πήλιος, Ραντόνια, Γεμπόα, Λαμαράνα, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Ελίασον, Πόνσε και Ζίνι.



Ο Απόλλων Λεμεσού ξεκινά με την ακόλουθη σύνθεση: Λέουβενμπεργκ, Νταρίκουα, Σέλβικ, Εκπολό, Σάντος, Γιούρσεβιτς, Κολ, Αρτεάν, Βαλμπουενά, Κρμέντσικ, Μπακένγκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανάμεσα στους ακριβότερους τερματοφύλακες των πρωταθλημάτων εκτός Big-5 ο Τζολάκης

Κουαμέ: «Θα πάμε για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς»

ΠΑΟΚ: Όλη η προσοχή στο πρωτάθλημα – Τα δεδομένα για τραυματίες

Κηφισιά-Λεβαδειακός: Μάχη με φόντο την παραμονή και την τετράδα

ΑΕΚ: Αλλαγές στην ενδεκάδα με Βίντα βασικό και σκέψεις για Μάνταλο στον Βόλο

Ατρόμητος-Παναιτωλικός: Με το βλέμμα στο 5-8 οι γηπεδούχοι κόντρα στους Αγρινιώτες που ψάχνουν αντίδραση

Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με ερωτηματικά, έτοιμος ο Λουίς – «κλειδί» ο Ποντένσε ενόψει ΠΑΟΚ

ΟΦΗ – AEL Novibet: Από τη μια η αντίδραση και από την άλλη η… ορμή!

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

TAGS: A.E.K.