«Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μάς ρώτησε αν η ΤΣΣΚΑ έχει τον καλύτερο σκόρερ, τον MVP και τον καλύτερο MVP τι κάνουμε εμείς εδώ;», αποκάλυψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά τη συνέντευξη Τύπου για το Final Four της Ευρωλίγκας.

Πάντως ο προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν δεν πτοείται και δεν καταθέτει τα όπλα. «Είναι σπουδαία τιμή για την ομάδα μας, που στη δεύτερη παρουσία μας στην Ευρωλίγκα είμαστε στο Final Four. Πάντως πρέπει να παλέψουμε. Ήθελα να χτίσω μια ομάδα που θα έχει αμυντικό προσανατολισμό, αλλά διαθέτουμε παίκτες με επιθετικό ταλέντο, όπως τον Ντιλέινι. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά θα προσπαθήσουμε», πρόσθεσε.

Για την ιδιαιτερότητα ενός «εμφυλίου» στον ημιτελικό, είπε: «Δεν είχα αυτή την ευκαιρία στο παρελθόν σαν προπονητής, αλλά από ό,τι ξέρω είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση. Στην Ελλάδα η κατάσταση αυτή είναι εντελώς διαφορετική γιατί η πίεση από τα ΜΜΕ είναι μεγάλη. Είναι δύο ρωσικές ομάδες με Έλληνες προπονητές. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Μάλκολμ Ντιλέινι, τόνισε:

-για το αν είναι οδηγός του η επιτυχία του Ταιρίς Ράις με τη Μακάμπι το 2014: «Σίγουρα είναι τρομερό το συναίσθημα του να είσαι σε μία ομάδα με μικρή ιστορία στην Ευρώπη και να πηγαίνει στο Final Four. Το παράδειγμα του Ράις έχει ομοιότητες με το δικό μου. Είναι τρομερό αυτό που έχουμε καταφέρει. Είναι παράσημο για μας. Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά νικήσαμε πολύ μεγάλες ομάδες όλη τη σεζόν».

-για το ότι δεν φόρεσε γραβάτα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους στο πάνελ: «Εκπροσωπώ τις ΗΠΑ. Είμαι ο μοναδικός αμερικανός στη συνέντευξη Τύπου και ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Το στιλ μου είναι έτσι μου αρέσει να φοράω αθλητικά παπούτσια και όχι γραβάτα. Επίσης τα παπούτσια μου έχουν τα χρώματα της σημαίας της Αμερικής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Μαρτίνεθ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες στην παράταση, δεν έπρεπε να στείλουμε Ναν-Φρανσίσκο στις βολές»

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε καλά στην επίθεση, πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα - Όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Ναν»