Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της τακτικής επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης ήταν:

1. Έγκριση Ισολογισμού – Απολογισμού Οικονομικού Έτους 2018 (χρήση 01.01.2018-31.12.2018)
2. Διοικητικός Απολογισμός, Έγκριση Πεπραγμένων και απαλλαγή Δ.Σ.
3. Έγκριση Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Εναρμόνιση διατάξεων καταστατικού του Σωματείου με τον ν.4603/2019

Στην πρώτη του τοποθέτηση, ο πρόεδρος, Θανάσης Κατσαρής, ανέφερε πως: «Επιτέλους. έχουμε δικό μας Δήμαρχο. Τον θέλουμε Δήμαρχο της πόλης μας, αλλά παράλληλα να ικανοποιεί τα θέματα του ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι δε χρειάζεται να τον ενοχλούμε, αυτός θα μας ενοχλεί. Γνωρίζει καλά τα θέματα και θα τα προχωράει πιο γρήγορα από εμάς. Όπως για παράδειγμα, το θέμα του γηπέδου».

Για το θέμα του τμήματος μπάσκετ, σημείωσε πως: «Έχουμε ένα μεγάλο θέμα. Αυτό του μπάσκετ. Τα μηνύματα που δέχομαι και τις προτροπές ανωνύμων και επωνύμων φιλάθλων είναι "κάντε κάτι για τον ΠΑΟΚ". Αν μπορούσα να έκανα κάτι, θα το έκανα και με το παραπάνω. Πρέπει, όμως, να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί. Τώρα τελευταία μάθατε ότι κάτι... κινείται. Βρέθηκε κάποιος άνθρωπος, δεν έχω άποψη για να μιλήσω, κάναμε μία συνάντηση μαζί του, ζήτησε κάποια στοιχεία και απλώς περιμένουμε. Όλοι μαζί πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα που γινόντουσαν στο παρελθόν. Εύχομαι να ευοδωθεί η συνεργασία με τον άνθρωπο που εκπροσωπεί τον όμιλο επιχειρηματιών, εάν δε γίνει, όμως αυτό, πρέπει άμεσα, ακόμη και την επόμενη βδομάδα, να γίνει συνάντηση επώνυμων παραγόντων. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το μπάσκετ. Ήμουν κοντά πολλά χρόνια».

Πρόσθεσε ότι: «Είναι από τις πιο ευτυχέστερες ΓΣ, γιατί είμαστε νταμπλούχοι στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ με τον κ. Σαββίδη και τις ενέργειες τόσο του ίδιου, όσο και των προπονητών και παικτών και όλης της οικογένειας, κατάφερε να κατακτήσει το νταμπλ, ενώ φέτος έπρεπε να το γιορτάζει για δεύτερη χρονιά. Είναι η δεύτερη χρονιά που ο ΠΑΟΚ είναι νταμπλούχος. Η συνέχεια πιστεύω θα είναι καλύτερη. Και η επόμενη χρονιά θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ» είπε ο κ. Κατσαρής και συμπλήρωσε πως:

«Τα τελευταία χρόνια στο βόλεϊ κατακτά ο ΠΑΟΚ τίτλους. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία για όλους εμάς που είμαστε κοντά στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Από κομπάρσοι γίναμε πρωταγωνιστές χάρη στην προσπάθεια που γίνεται και χάρη στον κ. Τσαλόπουλο, που είναι ο μεγάλος χορηγός του βόλεϊ και είναι κοντά μας. Το βόλεϊ χρειάζεται τη μικρότερη δυνατή οικονομική στήριξη από τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Είναι αυτάρκης η ομάδα του βόλεϊ και πρωταγωνιστεί.

Και τα υπόλοιπα τμήματα δεν πηγαίνουν πίσω. Το χάντμπολ γυναικών κατέκτησε το νταμπλ, μία μεγάλη επιτυχία, γιατί το πολεμούσαμε χρόνια και το καταφέραμε. Το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι πρωταγωνιστής στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν κάνουν κύπελλο για να μην είμαστε νταμπλούχοι και παίρνουμε μόνο πρωταθλήματα.

Το γυναικείο βόλεϊ κάθε χρόνο μας κάνει χαρούμενους. Έπαιζε σε σχολικά γήπεδα. Παρά τις ... τρικλοποδιές, ο κ. Αμοιρίδης, ο μεγάλος χορηγός του Ερασιτέχνη, τα κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Αυτοί που μονοπωλούν ως τώρα το γυναικείο βόλεϊ θα καταλάβουν πως θα έχουν από φέτος αντίπαλο.

Και τα υπόλοιπα τμήματα έχουν μεγάλες επιτυχίες. Κινούνται σε υψηλά επίπεδα. Επιθυμία μας είναι να συνεχιστεί αυτή η πορεία. Σε όλα τα τμήματα. Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση όλων σας, με διαρκείας, με χορηγούς, με τη συμμετοχή στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολη η λειτουργία των τμημάτων. Έτσι θα κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά. Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ δε χρωστάει σε κανέναν! Έχει ρυθμίσει τις οφειλές στο Παλατάκι, περίπου 600.000 ευρώ, κάθε χρόνο 70.000 ευρώ. Ποτέ δεν ήμασταν καλύτερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.