Το σκηνικό που είχε στηθεί για την πρώτη εμφάνιση της Λιμόζ στην Ευρωλίγκα μπροστά στο κοινό της μετά από 16 χρόνια ήταν εντυπωσιακό, με όλους τους φιλάθλους ντυμένους στα κίτρινα. Οι πρωταθλητές Γαλλίας στάθηκαν στο ύψος τους και νίκησαν εύκολα την Τσεντεβίτα με 71-60 στην «Μπομπλάν Αρένα» κάνοντας σεφτέ στον δεύτερο όμιλο. Κορυφαίος ο Μπουνγκού-Κολό με 17 πόντους, ο Μπάμπιτς με 14 διασώθηκε από τους ηττημένους, που έπαιξαν ξανά χωρίς Ούκιτς και Τόμας.

Η ομάδα του Ντουπράζ έδειξε ποιος είναι το αφεντικό ξεκινώντας με ένα 7-0, το οποίο μετά τη στιγμιαία αντίδραση των φιλοξενούμενων (8-8) διαδέχτηκε ένα 14-0 που έφερε τη διαφορά στο 22-8. Οι Κροάτες πλησίασαν στους τρεις στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου (24-21), αλλά αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ένιωσαν πως μπορούν να πάρουν κάτι από το ματς. Με οδηγό τον Μπουνγκού-Κολό οι «λιμουζό» έκλεισαν το ημίχρονο στους δέκα, 41-31, και συνέχισαν να «χτίζουν» στο δεύτερο μέρος φτάνοντας στο 53-36. Οι όποιες αμφιβολίες για το νικητή εξαφανίστηκαν και η Λιμόζ έκανε σεφτέ στον δεύτερο όμιλο.

Δεκάλεπτα: 24-16, 41-31,58-47, 71-60.

Λιμόζ (Ντουπράζ): Σμιθ 7, Βέστερμαν 7, Καμαρά 2, Μπατίστα 11, Αμαγκού 4, Μερμάν 8, Κάρι 8, Σάουδερλαντ, Μπουνγκού-Κολό 17, Πλέιστεντ, Ζερβό 7.

Τσεντεβίτα (Ρέπεσα): Μάζαλιν 1, Ζούμπτσιτς 3, Ράμλιακ 6, Πίλεπιτς 10, Μπάμπιτς 14, Άντε Ντέλας 5, Μπίλαν 4, Μάριο Ντέλας 8, Γκόρντιτς 9, Αράποβιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Πέντε αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Πέμπτης

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Μαρτίνεθ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες στην παράταση, δεν έπρεπε να στείλουμε Ναν-Φρανσίσκο στις βολές»