Μέχρι πέρυσι ΑΕΚ θύμιζαν μόνο οι φανέλες κι ο κόσμος της. Φέτος που θυμίζουν και… όλα τα υπόλοιπα, η «Ένωση» παρουσίασε με την επισημότητα που τους αξίζει τις εμφανίσεις που θα τη βάλουν στη νέα εποχή.

Παρουσία λοιπόν του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη (αλλά και του γιου του, Γιώργου), των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος (Μπάγεβιτς, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Ζήκος, Δημητριάδης) και πολλών παικτών της ομάδας (Γεωργέας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Παυλής, Βούρας) αποκαλύφθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας.

Με την πρώτη να είναι φυσικά σε κίτρινο χρώμα (και υδατογράφημα του δικεφάλου να την κοσμεί κάτω αριστερά), τη δεύτερη σε μαύρο, εκείνη του τερματοφύλακα σε μπλε και βασικό χορηγό σε όλες το Τζόκερ. Στο πίσω μέρος δε (πάνω από τον αριθμό) θα βρίσκεται το λογότυπο της Fujitsu, ενώ στα μανίκια θα υπάρχουν εκείνα των Lancia και Τράπεζας Πειραιώς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

Χαμός στο Πύργος-Ζάκυνθος: Μπουκάλια σε ποδοσφαιριστές, τραυματισμοί και διακοπή!

Ενδιαφέρον από Αλβανό επιχειρηματία για τον ΠΑΣ Γιάννινα

TAGS: A.E.K.