Γ' Εθνική

Η σιγουριά του «τίγρη»

Σίγουρος για το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στο περιθώριο της χθεσινής παρουσίασης της νέας φανέλας της Ένωσης.

Ευχάριστες είναι καθημερινά οι εξελίξεις που αφορούν το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο περιθώριο, λοιπόν, της χθεσινής παρουσίας της νέας φανέλας της Ένωσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης ρωτήθηκε για την «Αγιά Σοφιά».

Ο γνωστός επιχειρηματίας αρκέστηκε να πει λίγα λόγια, αλλά με πολύ νόημα.

«Ολα θα γίνουν στην ώρα τους», ήταν η ατάκα του «τίγρη». Ο Μελίσσανίδης εμφανίστηκε σίγουρος για το συγκεκριμένο ζήτημα και δεν ήθελε να αποκαλύψει περισσότερα περί αυτού.

Το νέο αφεντικό της ΑΕΚ ασχολείται καθημερινά με το νέο γήπεδο της ομάδας και πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή της παρουσίασης των σχεδίων της νέας «κιτρινόμαυρης» έδρας στις τοπικές Αρχές.

Αυτό αναμένεται να συμβεί στα τέλη Σεπτεμβρίου, ώστε τον επόμενο μήνα να γίνει η ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου και φυσικά των οπαδών της ομάδας για την πρόοδο των διαδικασιών.

Φυσικά θα γίνει μία εκδήλωση που θα είναι αντάξια της ιστορικής αυτής στιγμής. Ωστόσο, εκείνο που έχει ξεκαθαριστεί είναι πως όλα βαδίζουν βάσει των χρονοδιαγραμμάτων που υπάρχουν, κάτι που σημαίνει πως τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσουν οι μπουλντόζες.

«Ουδέν σχόλιο»

Καμία απάντηση δεν υπήρξε χθες το βράδυ από την ΑΕΚ στα όσα σχολίαζαν κύκλοι του Ολυμπιακού για τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη χθεσινή εκδήλωση.

Κανένα σχόλιο δεν έγινε και αυτό τόνιζαν από την «Ενωση». Μάλιστα, ανέφεραν ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμιά απάντηση από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x