Την όρεξη των οπαδών της αποφάσισε να ανοίξει η Ο’ Χίγκινς. Η ομάδα από την πρώτη κατηγορία της Χιλής χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το Σαββατοκύριακο, τη νέα εκτός έδρας φανέλα της, στην οποία τα νούμερα των ποδοσφαιριστών σχηματίζονται από… πατάτες τηγανιτές βουτηγμένες σε κέτσαπ!

Ο λόγος; Φυσικά η χορηγία της ομάδας από τα McDonald’s. H πασίγνωστη αλυσίδα φαγητού δεν αρκέστηκε σε ένα απλό logo στη φανέλα, αλλά σκέφτηκε έναν ακόμα πιο πρωτότυπο τρόπο διαφήμισης.

Φυσικά κάτω από τον αριθμό μπορεί κανείς να δει και ένα πακέτο με τις πατάτες. Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα των οπαδών για τη νέα εμφάνιση και κυρίως από το γεγονός ότι η ομάδα τους ηττήθηκε με 2-1 από την Χουατσιπάτο.











ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ινφαντίνο: Ισχυρή στήριξη από την Ασία για νέα θητεία στην προεδρία της FIFA

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Socca Aegean Cup: Η Ελλάδα σήκωσε ξανά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο – Ήρωας ο Γιαννόπουλος στον τελικό με την Κροατία

Elite Neon Cup 2026: Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τριήμερο

Μέρλο: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Αργεντινή ο Σκαλόνι»

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Σέρτζιο Ρίκο και η οικογένεια του