Πήραμε την πρώτη γεύση από το Euro 2020 χθες, με τα ταμεία του Γιώργου Τσανάκα με την Ιταλία και σήμερα περνάμε στα... βαθιά, με τρεις αναμετρήσεις να διεξάγονται για Α’ και Β’ όμιλο. Με δύο εξ αυτών θα ασχοληθούμε, επιλέγοντας μία κόντρα αλλά και γκολ.

Ουαλία-Ελβετία: Ήταν να μην πάρει φόρα η εθνική ομάδα της Ουαλίας, που συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση στο Euro και στοχεύει σε ακόμη μία μεγάλη πορεία – το 2016 είχε φτάσει στα ημιτελικά.

Αντίπαλος σήμερα η Ελβετία, που έχει εμπειρία αλλά με εξαίρεση την παρουσία της στους «16» στη Γαλλία, δεν έχει άλλη πρόκριση από ομίλους στον θεσμό.

Ναι, μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες οι Ελβετοί, όμως δεν δικαιολογείται το διπλό σε αποδόσεις που μετά βίας ξεπερνούν τον διπλασιασμό. Αξιόλογη η κόντρα, γύρω στο 1.80 το 1Χ.

Βέλγιο-Ρωσία: Τα είπαν στα προκριματικά, τα λένε και τώρα Βέλγιο και Ρωσία. Ασφαλώς οι τυπικά γηπεδούχοι παραμένουν το μεγάλο φαβορί για να συνεχίσουν την εξαιρετική παράδοση που έχουν ενάντια στην συγκεκριμένη αντίπαλο (5-2-0) μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ.

Παρ’ όλα αυτά, σε μονά ματς πολλά γίνονται κι έτσι θα αποφύγουμε τα σημεία, παρά το... ζουμερό 1.90 του άσου. Δείχνει να αξίζει περισσότερο το goal betting, με το αμφίτερμα να εντοπίζεται μέχρι και στο 1.95 και να ιντριγκάρει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube