Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Forza Italia!

Στην πρεμιέρα του Euro το στοιχηματικό ενδιαφέρον με μπόλικες και ενδαφέρουσες προτάσεις.

Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, αλλά... όχι για την Ιταλία! Η «σκουάντρα ατζούρα» ανοίγει την αυλαία στο Euro αφού παίζει... εντός έδρας με την Τουρκία. Παρότι στο κουπόνι είναι τυπικά φιλοξενούμενοι, οι Ιταλοί θα δώσουν και το σημερινό και τα άλλα δύο ματς του ομίλου στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Τουρκία-Ιταλία: Η Ιταλία δείχνει πιο έτοιμη, διψασμένη και... ψημένη από ποτέ! Ρόστερ εκατομμυρίων, με τρελή ποιότητα και παικταράδες που τους χαζεύεις. Ντοναρούμα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντι Λορέντσο, Ζορζίνιο, Βεράτι, Μπαρέλα, Μπερναντέσκι, Κιέζα, Ινσίνιε, Μπελότι και οι δύο μου... αγάπες Μπεράρντι και Ιμόμπιλε μεταξύ του εκπληκτικού αυτού ρόστερ. Το ότι η Ιταλία δίνεται στο 11 απόδοση για να κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μου κάνει έκπληξη, όπως και το 20-21 που βρίσκουμε για πρώτο σκόρερ τον... φονιά Ιμόμπιλε. Ας τα αφήσουμε εδώ απλά αυτά...

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και με αυτόν στον πάγκο είναι αήττητη εδώ και 27 διαδοχικά παιχνίδια! Έχει να αντιμετωπίσει ορισμένα ζητήματα τραυματισμών όπως αυτά των Βεράτι, Πελεγκρίνι αλλά αυτό δεν την πτοεί καθώς έχει τρομερά ποιοτικό ρόστερ. Το κατενάτσιο δεν υπάρχει πια, αφού το έχει διαδεχθεί το επιθετικό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, αλλά όποτε χρειαστεί θα πέσει και η... κλωτσιά και θα βγει το περίσιο πάθος των Ιταλών.

Την ίδια ώρα, η Τουρκία στα μάτια μου είναι ίσως το φαβορί για να τερματίσει δεύτερη αφού δεν με πείθει καθόλου η Ουαλία παρότι σκληροτράχυλη, ενώ η Ελβετία δεν με... τρελαίνει. Σκληρή ομάδα οι Τούρκοι, παίζουν πάντα ψυχωμένα και με δύναμη και θα πάνε το ματς κυρίως στην κόντρα-επίθεση , χτυπώντας είτε με αυτόν τον τρόπο είτε με στατικές φάσεις. Ο... killer Γιλμάζ καλείται να τραβήξει το κουπί, αλλά θα έχει συμπαραστάτες τους Τσαλχάνογλου, Αϊχάν, Κάραμαν, Ουνάλ, Ιντέρ και Σογιουντσού μεταξύ άλλων.

Τους πιστεύω αρκετά τους Τούρκους, θα ζορίσουν πολύ τους Ιταλούς στην πρεμιέρα αλλά περιμένω ξεκίνημα με νίκη. Κάπως έτσι, θα επιλέξω το συνδυαστικό 2 & under 3,5 goals, το οποίο μας καλύπτει και σε ένα... ζόρικο 2-1 της Ιταλίας και το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 1,90.

Την ίδια ώρα, εάν κάποιος θελήσει μπορεί να ρίξει το κατιτίς σε ορισμένα ειδικά. Να πάρει μια κάρτα η Τουρκία στο πρώτο μέρος έρχεται σε απόδοση 1,70, ενώ το να σκοράρει ο Τσίρο Ιμόμπιλε οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι έρχεται στο εξαιρετικό 2,30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu