Μπορεί χθες η Τορίνο να μην βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και να στέρησε το 2/2 από τον Γιάννη Πολιά, όμως σήμερα συνεχίζουμε δυναμικά για την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με τέσσερις αναμετρήσεις, εκ των οποίων η μια ή για την ακρίβεια... ο ένας, μας τράβηξε την προσοχή με την ελκυστική του απόδοση.

Βιλερμπάν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η αλήθεια είναι ότι οι Γάλλοι ξεκίνησαν εξαιρετικά τη σεζόν με τρεις νίκες, όμως στη συνέχεια ηττήθηκαν από Μακάμπι και Αρμάνι. Παρόλα αυτά δείχνουν μια καλή εικόνα επιθετικά, αν και αμυντικά δεν τους έχει στο νου σου και σαν κανένα... απόρθητο κάστρο. Από την άλλη πλευρά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ξεπέρασε την κακή πρεμιέρα στο Μιλάνο και τρέχει ένα αήττητο 4-0, πληγωμένη βέβαια από τις απουσίες των Μιλουτίνοφ και Σενγκέλια.

Το κενό αυτό ωστόσο δεν φαίνεται να την ταλαιπωρεί και ιδιαίτερα, αφού ο κύριος Γουίλ Κλάιμπερν ανέλαβε τη σκυτάλη στα ματς με Ερυθρό Αστέρας και Ολυμπιακό, αποκτώντας τα ηνία στο σκοράρισμα. Ειδικά δε με τους Πειραιώτες, σταμάτησε στους 29 πόντους και εκτίναξε το rankling στο 32. Γενικότερα μοιάζει στα 31 του να βρίσκεται στην πιο καλή φάση της καριέρας του, ενώ μετά από 5 χρόνια στη Μόσχα λογίζεται ως ηγέτης.

Ελπίζοντας ότι ο Αμερικανός forward θα συνεχίσει τις τρομερές εμφανίσεις για μια ακόμη φορά, επιλέγουμε τους +20 πόντους σε απόδοση που «παίζει» πάνω από 3.00!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube