Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr: Μεσοβδόμαδα γκολ στην Ευρώπη

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr με ματς από Ιταλία και Γερμανία.

Δεν έχουμε διοργανώσεις της UEFA αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο οι εμβόλιμες αγωνιστικές και οι αγώνες Κυπέλλου γεμίζουν το στοιχηματικό κουπόνι. Δύο οι επιλογές μας, μία από τη Serie A και μία από το DFB Pokal.

Μίλαν-Τορίνο: Την ευκαιρία να ξεφύγει στο +3 από τη Νάπολι, έχοντας ένα ματς περισσότερο, έχει απόψε η ομάδα Στέφανο Πιόλι, που είναι ισόβαθμη με τους «παρτενοπέι» στην κορυφή της Serie A.

Οι «ροσονέρι» ζορίστηκαν αλλά τελικά νίκησαν 4-2 την Μπολόνια των εννέα παικτών (!), με τους φιλοξενούμενους από τη μεριά τους να προέρχονται από το εντός έδρας 3-2 ενάντια στην Τζένοα.

Φαβορί ασφαλώς οι Μιλανέζοι, που ωστόσο έχουν αμυντικά κενά και έχουν απέναντί τους μια ομάδα πολύ συνεπή στο σκοράρισμα. Αποφεύγουμε τα σημεία και επιλέγουμε το G/G, που εντοπίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 1.75 και 1.85.

Πρόισεν Μίνστερ-Χέρτα Βερολίνου: Τρεις κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες, ωστόσο το γεγονός ότι η αναμέτρηση για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας είναι μονός και διεξάγεται στην έδρα του «αδύναμου» επιτρέπει σε όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Οι Βερολινέζοι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, με 2/2 στην Bundesliga, ωστόσο την τελευταία δεκαετία έχουν μετρήσει μερικούς σοκαριστικούς αποκλεισμούς από ομάδες όπως η Βορμάτια, η Αρμίνια Μπίλεφελντ και η Μπραουνσβάιγκ.

Οι γηπεδούχοι έχουν 9/10 με γκολ υπέρ στα τελευταία τους ματς και οι υψηλές αποδόσεις για το αμφίτερμα ιντριγκάρουν. Πάμε στο G/G, που παίζει μεταξύ 2.00 και 2.10.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu