Μπορεί χτες η Τσέλσι να «κατάφερε» να αναστήσει την Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο και να της δώσει τρομερή ανάσα, χαλώντας μας το απόλυτο, μιας και το over 3,5 goal στο Μπάγερν Μονάχου-Ντιναμό Κιέβου πέρασε... αέρα, όμως σήμερα αποχαιρετάμε το Champions League και συνεχίζουμε ένα σκαλί παρακάτω με το Europa.

Αντβέρπ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Μπορεί οι Βέλγοι να αποδείχτηκαν σκληρά καρύδια μέσα στον Πειραιά, όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε και πήρε τη μεγάλη νίκη. Η παρέα του Ναϊνγκολάν μοιάζει επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο, έχει όμως και αυτή το ταβάνι της. Από την άλλη πλευρά, η Άιντραχτ σίγουρα δεν είναι και στα καλύτερά της, όμως παραμένει πάντα ένας επικίνδυνος αντίπαλος με την γερμανική φιλοσοφία και ταχύτητα στο παιχνίδι της να ξεχωρίζει. Σίγουρα οι Βέλγοι θα τα δώσουν όλα, όμως εμείς επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση που παίζει κοντά στο 1.90 και δείχνουμε εμπιστοσύνη στο μεγάλο όνομα.

Παρολί: Καλά είναι και τα σημεία, αλλά υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να κυνηγάς πολλά ματσάκια μαζί με ενισχυμένες αποδόσεις; Όχι. Πάντα τα ματς του Europa League είναι ανοιχτά, ενώ τα γκολ αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό έχουν την τιμητική τους. Εμείς θα επιλέξουμε σε παρολί στις αναμετρήσεις Σέλτικ-Λεβερκούζεν, Μαρσέιγ-Γαλατάσαραϊ και Λάτσιο-Λοκομοτίβ Μόσχας το goal/goal και over 2,5 goal, κάτι που βρίσκουμε σε απόδοση πάνω από 10!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube