Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Τσέλσι για διπλό, Μπάγερν για πολλά

Η στοιχηματική πρόταση του sport-fm.gr για την Τετάρτη από το Champions League, με στήριξη στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι αλλά και την παντοδύναμη Μπάγερν.

Ματσάρες είδαμε για ακόμη μια φορά στα χθεσινά παιχνίδια του Champions League, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ ειδικά να το φυσάει και να μην κρυώνει μετά το μεγάλο διπλό της Σέριφ μέσα στη Μαδρίτη και το «γκρέμισμα» των επιχειρημάτων περί αδύναμων ομάδων, με το οποίο πήγαν να στήσουν την European Super League. Πάμε παρακάτω όμως. Σήμερα Τετάρτη (29/9) το πρόγραμμα είναι ξανά πλούσιο, με το... μάτι να πέφτει στο ντέρμπι Γιουβέντους-Τσέλσι και όχι μόνο.

Γιουβέντους-Τσέλσι: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα «βρόντηξε» από το Τορίνο και έκτοτε οι «μπιανκονέρι» έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Ήδη στο ιταλικό πρωτάθλημα έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος σε σχέση με τους βασικούς ανταγωνιστές τους για τον τίτλο και γενικότερα δεν είναι και στο καλύτερο φεγγάρι τους. Από την άλλη, η Λονδρέζοι είχαν την πρώτη τους ήττα στην Premier Leagaue από την Μάντσεστερ Σίτι, όμως δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω φέτος στην Αγγλία.

Μπορεί ο Καντέ να απουσιάζει από το κέντρο της Τσέλσι, όμως οι Κόβασιτς και Ζορζίνιο είναι ικανοί να τον... βγάλουν ασπροπρόσωπο, την στιγμή που η απουσία των Μοράτα και Ντιμπάλα από τη Γιουβέντους, είναι σχεδόν καταδικαστική επιθετικά. Η επιλογή μας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι το διπλό σε απόδοση πάνω από 2,30!

Μπάγερν Μονάχου-Ντιναμό Κιέβου: Όσο θετική ενέργεια και να έχουν οι Ουκρανοί, όσο και να το πιστέψουν, στο Μόναχο ένα είναι σίγουρο. Η Μπάγερν αναμένεται για ακόμη μια φορά να κυριαρχήσει μπροστά στο κοινό της. Μάλιστα οι Βαυαροί έχουν δείξει ότι ειδικά στη Γερμανία όταν τους δοθεί η ευκαιρία με πιο αδύναμους αντιπάλους, τους ισοπεδώνουν. Κάτι τέτοιο θα γίνει και απόψε. Επιλέγουμε λοιπόν το over 3,5 goal σε απόδοση περίπου στο 1,75.

Συνοπτικά οι επιλογές μας:

Γιουβέντους-Τσέλσι 2 (2,30)

Μπάγερν Μονάχου-Ντιναμό Κιέβου over 3,5 goal (1,75)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu