Με... επίτιμους καλεσμένους λαμβάνει χώρα στο «Σαν Σίρο» το ματς της Ίντερ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο των «νερατζούρι» βρίσκεται ο πασίγνωστος ράπερ Κάνιε Γουέστ, ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε φορώντας ένα... κυριολεκτικό full face, που του κάλυπτε όλο το πρόσωπο.

Στη συνέχεια, αφού πήρε τη θέση του, το έβγαλε και η κάμερα τον έπιασε μαζί με τους έτερους καλλιτέχνες TY Dolla Sign, Playboi Carti και Rich The Kid, αλλά και τη σύντροφό του Μπιάνκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γούεστ βρίσκεται στο γήπεδο επειδή θα εμφανιστεί σε μια συναυλία στη Μπολόνια το ερχόμενο Σάββατο (24/2), ενώ το τελευταίο του άλμπουμ περιλαμβάνει δευτερεύοντα φωνητικά από χορωδίες οπαδών της Ίντερ.

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»