Όχι μόνο δουλειά στο γήπεδο, αλλά και πολλή θεωρία περιλάμβανε η προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη. Ο Γκουστάβο Πογέτ κράτησε τους παίκτες του για αρκετή ώρα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στην αίθουσα με το βίντεο και τους ανέλυσε με τη βοήθεια της εικόνας τα λάθη που έκαναν στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ο Ουρουγουανός προπονητής αντιλαμβάνεται πως θα χρειαστεί ένα διάστημα για να αφομοιώσουν οι ποδοσφαιριστές του όσα τους ζητεί και το νέο σύστημα που προσπαθεί να καθιερώσει (4-3-3), ωστόσο θέλει να βλέπει πρόοδο από προπόνηση σε προπόνηση και κυρίως από παιχνίδι σε παιχνίδι. Γι’ αυτό και τα σημερινά ιδιαίτερα μαθήματα στους «κιτρινόμαυρους», που θα δείξουν την Κυριακή στο ματς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (15:00) αν είναι καλοί… μαθητές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.