Η Γλυφάδα «έπνιξε» τον Ηλυσιακό 23-9 στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών, ανεβαίνοντας ξανά στο+2 στη δεύτερη θέση από την τρίτη Βουλιαγμένη και αφήνοντας τις «κιτρινόμαυρες» στα πλέι άουτ χωρίς βαθμό.

Η Ειρήνη Νίνου με τα 7 τέρματα που σημείωσε, έφτασε τα 88 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και είναι η κορυφαία σκόρερ της σεζόν.


Τα οκτάλεπτα: 2-8, 3-5, 3-5, 1-5

HΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Κανταλέα, Μανιάτη 2, Κουτίνιο 2, Μοσκοφίδου, Κωνσταντά 2, Μπακομήτρου, Σκαρπαλέζου Ο., Νικολακοπούλου, Σκαρπαλέζου Ν., Λιαπάκη, Ρηγοπούλου, Σαράκη, Παναγιότι 3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Κλαψιανού, Γκίλλα 1, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ειρήνη Νίνου 7, Αντωνιάδη 2, Κολιτσοπούλου 3, Κούλχας, Φουντωτού 2, Βόγκα, Κοντογιάννη 4, Τσιάρα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου 3


Πλέον, τα ζευγάρια στην προημιτελική φάση των πλέι οφ διαμορφώθηκαν ως εξής: Bουλιαγμένη–Πανιώνιος και Εθνικός-ΑΕΚ, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Οποια ομάδα σημειώσει δυο νίκες, προκρίνεται στα ημιτελικά κόντρα σε Ολυμπιακό και Γλυφάδα. Οι ηττημένοι θα καταλάβουν τις θέσεις 5 και 6.

Τα ζευγάρια στα πλέι άουτ: ΝΟ Ρεθύμνου-Ηλυσιακός, ΠΑΟΚ-Νηρέας Χαλανδρίου, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα έδρας και την παραμονή να κρίνεται στις δυο νίκες. Οποια ομάδα χάσει στο κάθε ζευγάρι θα υποβιβαστεί στην Α2.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube