Μετά από μια άκρως πετυχημένη χρονιά στην Stoiximan GBL, αλλά και στα ευρωπαϊκά σαλόνια, ο Ηρακλής προετοιμάζετε ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Την ίδια ώρα, ο προπονητής της ομάδας Ζόραν Λούκιτς, μεσά από ανάρτηση της ΚΑΕ στα social media, κάλεσε τους φιλάθλους να ανανεώσουν το εισητήριο τους για την επόμενη χρονιά.

Ο Σέρβος καθισμένος χαρακτηριστικά σε ένα παγκάκι και με χαλαρή διάθεση, ενημέρωσε τον κόσμο ότι εκείνος έχει… κλείσει ήδη τη θέση του στο «Ιβανώφειο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καλησπέρα φίλοι του Ηρακλή. Όπως γνωρίζετε μετά το τέλος της χρονιάς έκλεισα τη θέση μου στο «Ιβανώφειο». Ανανεώστε τα εισιτήριά σας για τη νέα σεζόν, τα λέμε τον Οκτώβριο. Αντίο».

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Νέος πρόεδρος της ΕΟΚ ο Άγγελος Παπανικολάου μετά την παραίτηση Λιόλιου

Συνέτριψε τον Παναθλητικό και παρέμεινε στην κορυφή Allwyn WBL1 ο Παναθηναϊκός!

Ολοκληρώθηκε μέσα σε 40 λεπτά η απολογία του Γιώργου Μαυραγάνη

Το απόγευμα της Τρίτης (27/10) στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Κόντσαρ

Μπαρτζώκας: «Οπουδήποτε πηγαίνουμε, πρέπει να παίζουμε σοβαρά για τον κόσμο μας»

Προπονητής Προμηθέα για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Ό,τι πράξουν οι αρμόδιοι, θα ακολουθήσουμε»

Εντζάι: «Τα εγκωμιαστικά σχόλια του κόουτς μου έδωσαν επιπλέον αυτοπεποίθηση και κίνητρο»