Με τον Κώστα Παπαδάκη να προπονείται κανονικα και να τίθεται στη διάθεση του Κώστα Μέξα ολοκλήρωσε ο Ηρακλής την προετοιμασία για τον εξ αναβολής, εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League (Τετάρτη, 19:15). Αντίθετα, εκτός μάχης παραμένει ο Τόνι Ρότεν για το παιχνίδι που θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά στη μάχη για τη σωτηρία.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Σταμάτης, Χένρι, Γκάρετ, Φίλλιος, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Ντολεζάι, Έιμπραμς, Παπαδάκης, Αργυρούλης.

Μιλώντας για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νίκαιας, ο προπονητής των «κυανόλευκων» τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, που όλοι καταλαβαίνουμε τη σημασία του και για τις δυο ομάδες. Πρέπει να είμαστε πολύ έτοιμοι, πνευματικά πρώτα απ’ όλα, για έναν πολύ δυνατό και σκληρό αγώνα, σε μια δύσκολη έδρα και μετά αγωνιστικά, ώστε να μπορέσουμε να περιορίσουμε κάποια πράγματα, τα οποία κάνει ο Ιωνικός πολύ καλά, ειδικά στο κομμάτι του επιθετικού transition και του ένας εναντίον ενός. Να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες έχει ο αντίπαλος, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Νομίζω δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι ένα παιχνίδι κομβικό, που μπορεί να σημάνει πάρα πολλά για την ομάδα μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»

Έδειξε πόσο έλειψε: Όσα έκανε ο ορεξάτος Χολμς στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο μήνες