Η νέα σεζόν αρχίζει σε μερικά εικοσιτετράωρα για τον Ηρακλή, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας μεγάλης προσπάθειας, που θα βρει την ομάδα και πάλι στην πρώτη κατηγορία.

Το ανανεωμένο Ιβανώφειο ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους προπονητές και τους παίκτες, ώστε να ξεκινήσουν τη δουλειά, με σκοπό τη δημιουργία μιας ομάδας, που θα μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου.

Η εβδομάδα, που διανύουμε είναι ουσιαστικά η τελευταία ξεκούρασης για τους παίκτες του Ηρακλή, αν και οι περισσότεροι έχουν δουλέψει ατομικά μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην προετοιμασία.

Το πρόγραμμα της ομάδας θα ξεκινήσει το διήμερο 18-19 Αυγούστου, με τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθούν όλοι οι παίκτες του Ηρακλή.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας 18 Αυγούστου.

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τη Μύκονο στο Ιβανώφειο, στον πρώτο αγώνα μπροστά στον κόσμο του, στο πλαίσιο του τουρνουά «Μαυροσκούφεια». Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, επίσης για το ίδιο τουρνουά.

Στις 18 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Γιώργου Σιγάλα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Πρίστινα, σε αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Δυο μέρες μετά, δηλαδή το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου θα αναμετρηθεί εκ νέου με την ομάδα από το Κόσοβο και πάλι στο Ιβανώφειο, αυτή τη φορά, παρουσία φιλάθλων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο story Γιαννακόπουλου μετά το ξέσπασμα: «Eδώ σε αυτό το τραπεζάκι τον Μάιο θα βάλω το Ευρωπαϊκό, δεν πά' να λέτε…»

Σιάο: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε μέχρι να φτάσουμε στη δόξα»

Αποθέωση Γιάννη σε Κώστα Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη του Άρη Betsson επί του Παναθηναϊκού

Σερέλης: «Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, δεν έχει κριθεί τίποτα»

Εντυπωσιακό διπλό για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο

Μήτρου-Λονγκ: «Ήταν μια νίκη δήλωση, αποτέλεσμα που δείχνει τι μπορούμε να πετύχουμε σαν ομάδα»

Το σόου του Μήτρου-Λονγκ και ο εκπληκτικός Αντετοκούνμπο: Τα highlights από τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού!

Απίθανες στιγμές στο Αλεξάνδρειο: Πανηγύρισαν έξαλλα οι παίκτες του Άρη και ο Σιάο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού!

Μίλιτσιτς: «Μια τεράστια νίκη, κόντρα σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Την έπαθε ξανά από τον Άρη ο Παναθηναϊκός: Πρώτη ήττα εκτός των ντέρμπι αιωνίων μετά από 2 χρόνια!