Από τις πιο «περίεργες» συμμετοχές στο φετινό Μουντιάλ του Κατάρ είναι σίγουρα το Ιράν και αυτό γιατί τα όσα γίνονται πίσω στην ασιατική χώρα του λαού και συγκεκριμένα των γυναικών, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, ούτε καν από τους ίδιους τους παίκτες.

Πριν από λίγες ώρες, οι «δικοί μας» Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Μοχαμάντι και η παρέα τους, πήραν σπουδαία νίκη επί της Ουαλίας, ωστόσο ο κόσμος πίσω στην πατρίδα τους αποφάσισε να «σνομπάρει» το αποτέλεσμα και να μην το γιορτάσει, ως μια μορφή αντίδρασης.

Με σκοπό να μην γελοιοποιηθεί, η Κυβέρνηση του Ιράν αποφάσισε να βγάλει στους δρόμους την αστυνομία της χώρας για να κάνει... χαμό και να δημιουργηθούν οι τουλάχιστον αστείες εικόνες που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους