Πάτησε Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Ντιμίτρις Νίκολς. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με τους «πράσινους» και θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα να παίξω εδώ. Ξέρω την παράδοση που έχει η ομάδα κι έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, οι οπαδοί επίσης είναι φοβεροί. Είμαι χαρούμενος που θα γίνω κομμάτι της οικογένειας», δήλωσε λίγο μετά την άφιξη του και πρόσθεσε αναφερόμενος στα όσα θυμάται από τις επισκέψεις του στο ΟΑΚΑ:

«Αυτό που θυμάμαι έντονα είναι οι οπαδοί. Είναι κάτι συναρπαστικό να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κόσμο ακόμα κι ως αντίπαλος. Θυμάμαι έναν αγώνα όπου ήρθαμε για να πάρουμε την πρόκριση και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Όπως είπα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουν οι αγώνες».







Για το αν έχει μιλήσει με τον Αργύρη Πεδουλάκη, είπε: «Όχι ακόμα, έχω ένα playbook μαζί μου, το οποίο μελετώ τις τελευταίες ημέρες αλλά δεν είχα την ευκαιρία να κάτσω μαζί του και να συζητήσω, κάτι που ελπίζω να κάνω σήμερα».



Για το στόχο της συμμετοχής στο Final-4: «Είναι πάντα στόχος. Υπάρχει ένα γκρουπ με εξαιρετικούς παίκτες εδώ και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε, είναι σίγουρα στόχος μας».



Για το τουρνουά που θα διεξαχθεί προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη: «Μακάρι να είχα την ευκαιρία να παίξω με τον Διαμαντίδη αλλά είναι σπουδαίο που θα τον τιμήσουμε, έκανε πολλά για τη χώρα και το κλαμπ. Θα είναι σπουδαίο που θα παίξω γι' αυτόν αλλά και κόντρα στην παλιά μου ομάδα. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube