Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση του Πανιωνίου με την ΑΕΛ, η οποία ήταν η πρώτη τους στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.

Το σκορ άνοιξε ο Δούμτσιος στο 8’ με κεφαλιά για λογαριασμό των «κυανέρυθρων» και οι «βυσσινί» ισοφάρισαν στο 73’με σουτ του Στάνκοβιτς, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι προτού καταλήξει αντίπαλα στα δίχτυα. Τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Τσιλούλης από την πλευρά της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ανώτερη συνολικά ήταν η ομάδα της Λάρισας, η οποία αγωνίστηκε κυρίως με σύστημα 3-5-2, με τους Σικάφκα και Νούσιο να είναι οι δύο επιθετικοί. Οι «βυσσινί» είχαν την κατοχή της μπάλας και ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος, ενώ ανώτεροι ήταν και στο δεύτερο μέρος, όπου ήταν και πάλι πιο απειλητικοί.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μόρας, Γκόλιας, Μπράλιτς, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Σικάφκα, Χαλάτσης, Νούσιος, Μιλοσάβλιεβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ρίστιτς, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Μπάλλας, Φατιόν, Γιάκος, Νούνιτς, Φιλίποβιτς, Πινακάς.

?Πανιώνιος: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Κούρντι, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μίκο, Κόρμπος, Αρτσε, Γλυνός, Δούμτσιος, Τσιλούλης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Μπαξεβάνος, Ευαγγέλου, Μαξίμοβιτς, Οικονομίδης, Κραγιόπουλος, Καμαρά, Μανιάτης, Λιντεράκης, Παπανικολάου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube