Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Χούλιο Ιγκλέσιας, που καυχήθηκε κάποτε ότι είχε κοιμηθεί με πάνω από 3.000 γυναίκες σε μια δεκαετία, δεν τον αφήνει σε ησυχία.

Ισπανικό δικαστήριο εξέτασε την προσφυγή ενός 43χρονου, ονόματι Χαβιέ Σάντσεθ Σάντος, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι καρπός της σύντομης σχέσης που είχε ο διάσημος τροβαδούρος της αγάπης τον Ιούλιο του 1975 με την μητέρα του, την Πορτογαλέζα χορεύτρια Μαρίε Εντίτε Σάντος. Δείγμα DNA από ένα πεταμένο μπουκάλι νερού, που είχε χρησιμοποιήσει ο γιος του 75χρονου τραγουδιστή, Χούλιο Ιγκλέσιας Τζούνιορ σε παραλία του Μαϊάμι φέρεται να επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους είναι αδέλφια.


Ο Χούλιο Ιγκλέσιας και ο Χαβιέ Σάντσεθ Σάντος, που υποστηρίζει ότι είναι γιος του
Ο Σάντσεθ ήταν παρών στην ακροαματική διαδικασία που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στη Βαλένθια, όχι όμως και ο Χούλιο Ιγκλέσιας. «Θέλω να πιστέψω στο δικαστικό σύστημα. Απλώς πρέπει να περιμένω τώρα», δήλωσε αποχωρώντας από το δικαστήριο μετά την απόφαση του δικαστή να αναβάλει την υπόθεση για να τη μελετήσει σε βάθος.

Το χρονικό της υπόθεσης
Το 1992 ο Σάντσεθ είχε δικαιωθεί από δικαστήριο που απεφάνθη ότι ο Χούλιο Ιγκλέσιας είναι ο πατέρας του, αλλά ο τραγουδιστής άσκησε έφεση και την κέρδισε. Ο δικηγόρος του Σάντσεθ, Φερνάντο Οσούνα, λέει ότι η ισπανική δικαιοσύνη πρέπει τώρα να επανεξετάσει την υπόθεση, αφού τα «στοιχεία του DNA» από το μπουκάλι του νερού απέδειξαν τη συγγένεια ενός από τα οκτώ παιδιά του «λατίνου εραστή» με τον πελάτη του. Οι συνήγοροι του Χούλιο Ιγκλέσιας, από την άλλη, λένε ότι η Δικαιοσύνη έχει ήδη αποφανθεί επί του θέματος. Ο Ιγκλέσιας επιμένει να αρνείται πεισματικά να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας.

Διάσημος για την πολυκύμαντη ερωτική του ζωή και τις ρομαντικές μπαλάντες του ο Χούλιο Ιγκλέσιας έχει πουλήσει πάνω από 300 εκατ. δίσκους στη διάρκεια της καριέρας του. Παντρεύτηκε δύο φορές κι απέκτησε τρία παιδιά από την πρώτη γυναίκα του, την γνωστή στους ισπανικούς κοσμικούς κύκλους Ιζαμπέλ Πράισλερ και άλλα πέντε από τη νυν σύζυγό του, την Μιράντα Ρίνσμπεργκερ.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελληνικό: Εισπράξεις 1,85 δισ. ευρώ, ισχυρές πωλήσεις κατοικιών

Ενώπιον του ανακριτή ο 37χρονος ιδρυτής της ΜΚΟ για την υπόθεση των δωρεών προς παιδιά με σοβαρές ασθένειες

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με αυτοκίνητο - Τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ

Τζέι Ντι Βανς: Σε τεντωμένο σχοινί απέναντι στον Τραμπ

Επιδοτήσεις επιχειρήσεων έως 80% – Ποια προγράμματα λήγουν τον Νοέμβριο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα από σήμερα λόγω του Αυθεντικού Μαραθώνιου

Στην ανακρίτρια οι 11 συλληφθέντες για το κύκλωμα στην Πολεοδομία Κατερίνης -Πάνω από 135.000 ευρώ το όφελός τους

Έρχονται φορο-ανατροπές: Ποιες παρεμβάσεις προβλέπει το νέο ν/σ του ΥΠΕΘΟΟ

Δώρο του ΥΠΕΘΟ στους ιδιοκτήτες ακινήτων - Δυνατότητα να διορθώσουν λάθη και παραλείψεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμα

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Σε 5 έως 15 μέρες η NAVTEX – Η επανεκκίνηση των ερευνών και η «φαρέτρα» των κυρώσεων