Μετά την κλήση για νέα απολογία από την εισαγγελία του Μιλάνου για διαφθορά, νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την οικονομική… βοήθεια που παρείχε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε νεαρές καλλονές, οι οποίες συνήθιζαν να διανύουν τις νύχτες τους στις πολυτελείς βίλες του.

Σύμφωνα με την εισαγγελία ο επικεφαλής της ιταλικής Κεντροδεξιάς εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς μαζί με τέσσερις γυναίκες, τις Ελίζα Τότι, Αρις Εσπινόζα, Μίριαμ Λόντο και Τζοβάνα Ριγκάτο.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, λοιπόν, ο πρώην πρωθυπουργός παρά τις δικαστικές περιπέτειες των περασμένων ετών συνέχισε να καλύπτει τις οικονομικές ανάγκες των γυναικών που φρόντιζαν να τον διασκεδάζουν τις νύχτες στη βίλα Άρκορε, ενώ σύμφωνα με τον λογιστή του, Τζουζέπε Σπινέλι, δεν κατέβαλε χρηματικά ποσά μόνο στις τέσσερις παραπάνω νεαρές, αλλά σε συνολικά 13 γυναίκες.

Μάλιστα, ο Σπινέλι υποστηρίζει ότι ο Μπερλουσκόνι παρείχε οικονομική υποστήριξη στις 13 νεαρές μέχρι πριν δύο μήνες, καθώς δεχόταν πιέσεις από τις πρωταγωνίστριες των πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα».

Μία από αυτές δε, η Μανουέλα Φεράρα, λέγεται πως του διαμαρτυρήθηκε λέγοντας: «Οι άλλες ψωνίζουν από το Dolce e Gabbana και εμείς, τίποτα;».

Τα παράπονα… έπιασαν τόπο καθώς ο Σπινέλι λίγο καιρό αργότερα εξασφάλισε στην Φεράρα μετρητά για να ικανοποιήσει την αγοραστική όρεξη.

Η ιταλική εφημερίδα La Repubblica αναφέρει πως οι γυναίκες δέχονταν μηνιαίο «μισθό» ύψους μεταξύ 2.000 και 3.000 ευρώ από τον Μπερλουσκόνι, ενώ στην περίπτωση της Φεράρα τους περασμένους μήνες συνολικά κατέθεσε ποσό μεταξύ των 35.000 και 40.000 ευρώ.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαριά τραυματισμένος από όπλο μετανάστης στον Έβρο - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Περιστέρι: 14χρονη λιποθύμησε αφού κατανάλωσε αλκοόλ από περίπτερο - 2 συλλήψεις

Κύπριος βουλευτής καταγγέλθηκε για ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αθήνα - Τι ερευνά η Αστυνομία

Λήγουν οι πατέντες των φαρμάκων αδυνατίσματος: Τα γενόσημα έρχονται

Εξηγήσεις για το κόμμα Καρυστιανού ζήτησε από τον Φαραντούρη ο Φάμελλος – Τι απάντησε

Απεργία επ’ αόριστον στις λαϊκές αγορές από σήμερα Τετάρτη - Έρχονται συμβολικοί αποκλεισμοί λαχαναγορών

«Αν τα χαλάσεις με τον Ανδρέα»: Το μήνυμα του 17χρονου από τις Σέρρες - Δύσκολο το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη

«Γολγοθάς» για τους εκδρομείς, ώρα μηδέν για τα μπλόκα

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας η Αχαΐα για την έλευση της κακοκαιρίας

Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ