Με… άγριες διαθέσεις περιμένει την Ελλάδα την Πέμπτη ο Κόρεϊ Γουέμπστερ. Μετά τη μεγάλη του εμφάνιση στη νίκη επί του Μαυροβουνίου (25π., 7 ασίστ, 6 ριμπ.), ο άλλοτε γκαρντ του Κοροίβου Αμαλιάδας κράτησε ζωντανή τη Νέα Ζηλανδία στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Και παρότι παραδέχεται μέσω του sport-fm.gr πως η Εθνική είναι το φαβορί λόγω ποιότητας και… Γιάννη, προειδοποιεί πως οι Tall Blacks δεν θα είναι εύκολη λεία.

Αναλυτικά στη συνέντευξη με τον Χρήστο Ρομπόλη ο Κόρεϊ Γουέμπστερ μίλησε για:

-τη μεγάλη του εμφάνιση στη νίκη επί του Μαυροβουνίου: «Δεν θέλω να σταθώ στη δική μου εμφάνιση. Ήταν μια σπουδαία ομαδική νίκη, όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους και είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά. Είμαστε ακόμη ζωντανοί για την πρόκριση».



-τον αγώνα της Πέμπτης με την Ελλάδα: «Φυσικά και γνωρίζω καλά την ελληνική ομάδα και τους παίκτες της. Είναι σπουδαία ομάδα, θα τη μελετήσουμε και με τους προπονητές και θα ετοιμάσουμε το πλάνο μας. Θα είμαστε έτοιμη για τη μάχη. Έχουμε ακόμη πιθανότητες πρόκρισης στη δεύτερη φάση και θέλουμε να τις εξαντλήσουμε».

-το αν θα δώσει συμβουλές στους συμπαίκτες του: «Σίγουρα, αν χρειαστεί θα τους βοηθήσω. Ξέρω καλά τους περισσότερους παίκτες της Ελλάδας. Είναι εξαιρετικοί παίκτες με μεγάλη καριέρα όλοι τους. Αν τα παιδιά στην ομάδα μας μου ζητήσουν κάποια συμβουλή, φυσικά και θα τους τη δώσω».

-τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Τι να πω για τον Γιάννη… Είναι σπουδαίος παίκτης, όλοι το γνωρίζουν και το βλέπουν. Θα είναι δύσκολο να τον περιορίσουμε αλλά θα πρέπει να το κάνουμε. Πάντως δεν πρέπει μόνο εμείς να φοβόμαστε την ελληνική ομάδα και τον Γιάννη. Θα πρέπει και η Ελλάδα να μας φοβάται, γιατί κι εμείς είμαστε πολύ καλή ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube